Mobilní domy k trvalému bydleni

Celoroční mobilní domy jsou oblíbené pro svou praktičnost, nenáročnost, nízkou spotřebou energie a krátkou dobu dodání. Někdy i v malém prostoru najdete vše co potřebujete, navíc s porovnáním s klasickou trvalou stavbou je jejich pořízení velice levné.

Dodávají se v mnoha rozměrech. Maximální rozměry jednoho domku je délka 12m a šíře 4m. Tyto rozměry jsou limitovány velikostí konstrukce, kterou je možné převézt bezpečně po silnici. Jednotlivé moduly je možné spojovat do celků. Díky tomu je možné bez problémů vytvořit domy s plochou přes 150m2.

Mobilní domy k trvalému bydleni

Mobilní domy jsou skvělou alternativou ke klasickému domu či bytu. Aby byl mobilní dům vhodný k trvalému bydlení, vyrábí se z vysoce kvalitního materiálu, (jako základ se většinou používají KVH hranoly, tepelná izolace min. 200 mm) nechybí izolační skla a také zateplení domu. Dům stačí položit na základové pásy, není proto potřeba budovat základovou desku. Dalším velkým plusem je fakt, že není nutné zařizovat stavební povolení, ale musíte získat územní rozhodnutí nebo územní souhlas. Takové mobilní domy splňují náročné technické normy a náročné požadavky stavebního zákona, aby bylo možné je využívat k trvalému bydlení.

Mezi hlavní výhody mobilního domu k trvalém bydlení patří: finančně dostupné, energeticky úsporné, velký výběr typů, které lze dle potřeby rozšiřovat a široké využití.

Mobilní domy k trvalému bydleni

Také se můžete rozhodnout jestli preferujete variantu kompletně vybavenou, nebo pouze částečně vybavenou (jako koupelna, WC, kuchyňská linka) a samozřejmě bez vybavení, pouze s rozvody sítí.

Pokud hledáte levné, rychlé, ale přesto kvalitní bydlení pro celoroční užívání je to zajímavá alternativa bydlení. Možná zjistíte, že mobilní domy k trvalému bydlení jsou to pravé i pro Vás. Je to místo pro relaxaci, i jako celoroční obydlí, ve kterých nechybí nic oproti běžným domům.

Mobilní domy k trvalému bydlení nemáme v naší nabídce, ale pokud chcete bydlet levně, rychle a výhodně, ekologicky, přitom moderně a přesně podle vašich představ uvažujte, že byste si pořídili levnou dřevostavbu k celoročnímu a trvalému bydlení.